Projectencoördinator Sport

Sport en spel worden ingezet als krachtige middelen om preventief te werken aan gezondheid en welzijn! Als projectcoördinator ben ik gepassioneerd bezig met het ontwikkelen en implementeren van innovatieve projecten die niet alleen de fysieke activiteit bevorderen, maar ook sociale verbondenheid versterken en gezondheidsproblemen helpen voorkomen voordat ze ontstaan.

Bij mij staat de overtuiging centraal dat een actieve levensstijl en positieve gemeenschapsbetrokkenheid de hoekstenen vormen van een bloeiende samenleving. Door middel van creatieve programma's, evenementen en initiatieven streven we ernaar om mensen van alle leeftijden en achtergronden te inspireren en aan te moedigen om actief deel te nemen aan sport en spel.

Ontdek hoe we samen een verschil kunnen maken door te investeren in preventie en het bevorderen van een gezonde levensstijl voor iedereen.

Welkom bij mijn beweging voor een gezonder en gelukkiger leven!


Wat zeggen andere?

Petra Oortgiese - Gemeente Doesburg

Ik werk al enige jaren met veel plezier samen met Ward Terpstra. In de gemeente Doesburg is Ward een onmisbaar fenomeen geworden op het gebied van sport, bewegen en gezondheid! Kenmerkend voor Ward vind ik zijn organisatorische vaardigheden, optimisme en het vermogen om snel te schakelen en voor complexe vraagstukken concrete oplossingen te bedenken. Onmisbaar in de lokale politiek. In mijn functie als beleidsadviseur helpt hij mij ook regelmatig met zijn concrete kijk op zaken. Het werken in een kleine gemeente met weinig fte’s voor de Buurtsportcoaches is voor hem als coördinator mijn inziens extra uitdagend. Hij weet ondanks de drukke combinatiebanen de Buurtsportcoaches als een echt team bij elkaar te houden en mooi in te spelen op de sterke kanten van de Buurtsportcoaches. Ward is een echte verbinder! In de jaren dat hij zich heeft ingezet voor Doesburg heeft hij het project Doesburg Beweegt opgezet en hij blijft dit door ontwikkelen. Bij Ward is er namelijk altijd ruimte voor verbetering en dat houdt mij gelukkig ook weer scherp.