Kia Ora, leuk dat je mijn website bezoekt! Ik ben Ward Terpstra, een zelfstandig ondernemer, trotse vader van twee prachtige kinderen en de gelukkige echtgenoot van mijn mooie vrouw. Samen met onze hond, vier kippen en een hamster genieten we al enkele jaren van het heerlijke leven in Zuidwolde (DR). Ik ben handig, sportief, een gevoelsmens, open en eerlijk, sociaal, betrouwbaar, pedagogisch sterk, communicatief, kan goed samenwerken, heb mensenkennis, ben motiverend en behulpzaam.


In 2001 rondde ik mijn opleiding Bewegingsagogie af aan het CIOS in Arnhem. Tijdens mijn eindstage kreeg ik de kans om direct aan het werk te gaan, waar ik vijf jaar lang met veel plezier heb gewerkt binnen het speciaal basisonderwijs. Na deze periode heb ik negen maanden gereisd en gewerkt in Nieuw-Zeeland, een avontuur dat ik iedereen aanbeveel. Het heeft me veel geleerd over zowel mezelf als anderen.

Bij terugkomst in Nederland ben ik aan de slag gegaan als projectcoördinator bij de Gelderse Sportfederatie. Hier heb ik me gedurende acht jaar kunnen ontwikkelen op HBO-werk- en denkniveau.

 

Op 7 november 2014 heb ik mijn eigen onderneming gestart, waar ik werk als projectcoördinator voor gemeenten en sportbedrijven. Als projectcoördinator vervul ik vaak de rol van centrale spil. Ik haal voldoening uit het samenwerken met een team van buurtsportcoaches/combinatiefunctionarissen en diverse organisaties binnen een netwerk, met als doel succesvolle resultaten te behalen en de inwoners van een gemeente in beweging te krijgen.

 

Tevens fungeer ik als coach voor kinderen en jongeren, zowel individueel als in groepsverband, waarbij ik hen begeleid in hun sociale en emotionele ontwikkeling. Dit is een aspect waar ik enorm veel energie van krijg: het zien groeien van kinderen in zelfvertrouwen, het leren stellen van grenzen en het beter leren omgaan met emoties. Elk kind is uniek en beschikt over zijn of haar eigen talenten. Het bijstaan van kinderen bij zaken die wat extra hulp vereisen, is voor mij een van de mooiste aspecten van mijn werk.