Rots & Water Sociale Weerbaarheidstraining

Welkom bij mijn Rots & Water weerbaarheidstraining! Als kinder- en jongerencoach en bewegingsagoog ben ik gepassioneerd door de ontwikkeling van kinderen en jongeren. Mijn training richt zich op het versterken van weerbaarheid en zelfvertrouwen, waarbij ik gebruik maak van de kracht van sport en spel als middel.

 

Rots & Water is een bewezen methodiek die kinderen en jongeren helpt om hun sociale en emotionele vaardigheden te ontwikkelen, zodat ze beter kunnen omgaan met uitdagingen in het leven. Of het nu gaat om het opbouwen van zelfvertrouwen, het leren omgaan met stress, het ontwikkelen van assertiviteit of het verbeteren van sociale vaardigheden, deze training biedt praktische tools en technieken die direct toepasbaar zijn in het dagelijks leven.

 

De training kan zowel individueel, in groepen als op scholen worden gegeven, afhankelijk van de behoeften en voorkeuren van de deelnemers. Door middel van interactieve oefeningen, rollenspellen en bewegingsoefeningen worden deelnemers aangemoedigd om hun kracht en zelfvertrouwen te ontdekken, grenzen te stellen en respectvol met anderen om te gaan.

 

Als coach begeleid ik de deelnemers op hun reis naar zelfontdekking en groei. Mijn doel is om een veilige en ondersteunende omgeving te creëren waarin ze zichzelf kunnen zijn en zichzelf kunnen uitdagen om te groeien. Door middel van Rots & Water help ik kinderen en jongeren om sterker, veerkrachtiger en weerbaarder te worden, zodat ze vol vertrouwen de wereld tegemoet kunnen treden.

 

Wil je meer informatie over mijn Rots & Water weerbaarheidstraining of ben je geïnteresseerd in een kennismakingsgesprek? Neem dan gerust contact met me op. Samen kunnen we werken aan een positieve en krachtige toekomst voor jouw kind of tiener.


Op School


Wil je een positieve verandering zien in je klas? Ontdek dan Rots & Water! Dit krachtige programma biedt leerlingen waardevolle vaardigheden om zelfvertrouwen op te bouwen, respectvol met anderen om te gaan en effectief om te gaan met uitdagingen in het leven.

Met Rots & Water leren leerlingen spelenderwijs om stevig als een rots te staan in moeilijke situaties, terwijl ze ook flexibel als water kunnen reageren in sociale interacties. Het programma bevordert niet alleen fysieke weerbaarheid, maar ook emotionele intelligentie en sociale vaardigheden.

Door deel te nemen aan Rots & Water-activiteiten ontwikkelen leerlingen zelfbewustzijn, leren ze grenzen stellen, en ontwikkelen ze empathie en samenwerkingsvaardigheden. Dit leidt tot een positiever klas- en schoolklimaat waarin leerlingen zich veilig voelen en beter kunnen concentreren op hun schoolwerk.

Geef je klas de kans om te bloeien en te groeien met Rots & Water. Neem vandaag nog contact met ons op om te ontdekken hoe dit programma een waardevolle aanvulling kan zijn op jullie onderwijsaanbod.


Wat willen we bereiken?

  • Accepteren en respecteren van jezelf en de ander
  • Vergroten van het zelfvertrouwen
  • Bewust worden van lichaamssignalen en hiermee omgaan
  • Benoemen, herkennen en omgaan met gevoelens
  • Eigen grenzen ontdekken en dit durven aangeven
  • Eigen gedrag afstemmen op de omgeving
  • Oplossingen zoeken voor conflictsituaties